Väx med oss
– det blir kul

Vi är en helt ovanlig ekonomikonsultbyrå. I takt med tiden och i ständig utveckling. Precis som vi vill ha det. Vi kombinerar den stora byråns erfarenhet och kompetens med den lilla byråns agilitet och relationsfokus. Vi jobbar digitaliserat, flexibelt och långsiktigt. Vi är entreprenörer och har en stark ägare i ryggen. Och vi behöver bli fler. Nu, genast. Helst igår. För vår tillväxtresa har bara börjat. Häng med!

Utvecklas med oss

Vi vill alltid vara en verksamhet i framåtrörelse. Känner du för att sitta still är vi inte rätt ställe för dig. Här jobbar vi med moderna verktyg i en föränderlig verklighet där erfarenhet är lika viktig som uppdaterad kompetens.

Det innebär att du utvecklas i takt med att byrån utvecklas. Både om du varit i branschen ett tag eller är helt nybakad från skolan är utvecklingsmöjligheterna och utmaningarna som kommer med det något du måste tycka om. För det gör vi. Mycket.

Hos oss får du

•  Flexibelt arbetssätt  •  Modern arbetsmiljö och teknik  •  Möjlighet att påverka  •  Schyssta värderingar
  •  Friskvårdsbidrag och försäkringar  •  Gott AW-häng

 

Validianer
– inte arbetstagare

Hos oss finns både ungtuppar och gamla rävar. Gemensamt för oss alla är vårt engagemang. För hos oss är man mer än en anställd. Man är en Validian. Det innebär att man är kompetent, utvecklings- och utmaningssugen, social och entreprenöriell.

Bra lön - bland annat

Precis som alla andra vettiga aktörer i branschen ger vi dig schyssta lönevillkor. Men, pengar är inte allt. Hos oss får du möjlighet att utmana dig själv och växa i intressanta uppdrag.

Vi arbetar flexibelt och förväntar oss engagemang – inte minst eftersom alla har möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet. Samtidigt är vi noga med att alla Validianer har en balans mellan jobbet och livet utanför kontoret. För det är så vi når ännu högre.

Just nu söker vi

Spontanansökan

Skicka in ditt CV här

(Max 1200 tecken)
(Max 4MB)
(Max 4MB)
Åk till toppen