Vi hjälper dig och
ditt företag att växa
och utvecklas

Inspiration och vägledning

Vi är din långsiktiga och erfarna partner i ekonomi- och verksamhetsfrågor. Vi är övertygade om att basen för god ekonomi och lönsam affär är ordning och reda. Vårt erbjudande är utformat för att ge hållbar utveckling och en stabil och värdeskapande ekonomifunktion. På både kort och lång sikt. Vårt erbjudande, våra tjänster och inte minst vi själva utvecklas ständigt – efter 25 år i branschen vet vi att det är enda vägen framåt. Vi använder de mest moderna, effektiva och värdeskapande lösningarna. Alltid anpassade efter ditt behov och alltid med småländsk service i världsklass.

Passion och affärsmässighet
utan prestige

Vi är som du – företagare och entreprenörer. Vi kombinerar den stora byråns erfarenhet och kompetens med den lilla byråns fokus på goda fruktbara relationer. Vår passion är ekonomi, verksamhet och siffror, och att hjälpa våra kunder nå sin fulla potential. Vi uppmuntrar, utvecklar och bryr oss. Därför utgår vårt erbjudande från din vardag där vi fokuserar på dig, din resa och dina resultat. Så som vi själva hade velat ha det om vi var kunder. Personligt, professionellt och passionerat.

Smålänningar
– rakt igenom

Idag servar vi dig från Jönköping, Växjö, Anderstorp och Halmstad. Vi känner både bygden och företagsandan väl. Vi har också koll på utmaningarna som många företagare står inför – i fråga om ekonomi, verksamhet och rekrytering. Samtidigt som vi är väl rotade i Småland har vi både öra och öga riktat mot världen – vi tar in arbetssätt, intryck och trender som har relevans för lokala företag och företagare.

 

Åk till toppen