Talangfulla ekonomer till VALIDI

Talangfulla ekonomer till VALIDI

VALIDI är en innovativ småländsk samarbetspartner som arbetar med rådgivning inom ekonomi, verksamhet- och transaktionstjänster. VALIDI är en del av MIDAQ koncernen. Vi utgår med våra team från kontoren i Jönköping, Anderstorp och Växjö.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är i början av din karriär eller kommit en bit på väg. Du är positiv, engagerad och trivs i en förändringsbenägen miljö. Du vill utvecklas och jobba som konsult inom redovisning, affärsrådgivning och verksamhetsutveckling. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter inom vårt tjänsteutbud och du kommer få chans att jobba  i uppdrag inom olika branscher. Vi har inställningen att ingen uppgift är för liten eller för stor – den inställningen vill vi även att du delar. Som en del av VALIDI kommer du att arbeta tillsammans med engagerade kollegor som är professionella, kompetenta och sätter en stolthet i att alltid göra våra kunders vardag enklare. Vill du så finns fantastiska möjligheter att utvecklas med oss!

Kompetens och erfarenhet

  • Ekonomutbildning inom gymnasie- hög- eller yrkeshögskola
  • Intresse för och kunskaper i redovisning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Microsoft Office program
  • Gärna erfarenhet från ekonomiavdelning, redovisnings- eller revisionsbyrå
  • Gärna erfarenhet av att använda affärsredovisningssystem
  • Hög kommunikations- och samarbetsförmåga
  • Intresse för ny och modern teknik
  • Positiv, engagerad, ansvarstagande och noggrann

Vi vill att du ska blomstra hos oss och vi kommer att supporta dig och ge dig utökat ansvar i takt med din utveckling och företagets behov. Kanske blir du hos oss en Auktoriserad Redovisningskonsult med eget kundansvar fortare än någon anar?

Är du intresserad?

Skicka ett personligt brev och ditt CV till info@validi.se redan idag. Eventuella frågor om tjänsterna besvaras av Johan Zackrisson, tfn: 0702 69 10 44 eller Cecilia Käppi, tfn: 0702 69 10 83.

Välkommen med din ansökan!

17 november 2023

Öppet Hus och invigning av nya lokaler i Anderstorp

Läs mer
09 november 2023

Nytt samarbete mellan VALIDI och Anderstorps Sportklubb

Läs mer
03 oktober 2023

Kontoret i Anderstorp har flyttat

Läs mer
Åk till toppen