VALIDI förvärvar Ekoteamet i Växjö

VALIDI förvärvar Ekoteamet i Växjö

VALIDI förvärvar 90% av aktierna i Ekoteamet från NAB Solutions AB och får med förvärvet en bra plattform för att utöka vår verksamhet i Småland.

VALIDI har efter förvärvet av Ekoteamet etablerade kontor i Jönköping, Anderstorp och Växjö. Jenny Andersson, redovisningsekonom och platschef på Växjökontoret är kvar som delägare.

Ekoteamets styrka är bl.a. spetskompetens i affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central, en molnbaserad allt-i-ett lösning som kopplar ihop företagens ekonomi med övriga delar av verksamheten.

Ekoteamet passar väl in i VALIDIs strategi och är nästa steg på vår tillväxtresa. Vi ser stora möjligheter med en bredare expertis inom digitala och automatiserade affärssystem. Tillsammans med VALIDIs samlade erfarenhet och kompetens inom rådgivning, ekonomi- och verksamhetstjänster blir vi en stark och professionell ekonomipartner med lokal närvaro i Småland, säger VALIDIs VD Cecilia Käppi.

Vi på NAB Solutions är glada att VALIDI tar vid som ägare och fortsätter utveckla Ekoteamet till en mer komplett leverantör inom ekonomi- och verksamhetstjänster, säger NAB Solutions grundare Dan Erngård. Våra företag är två aktörer med specialistkompetens inom våra respektive områden och Dynamics 365 Business Central är framtidens affärssystem. Våra respektive kompetenser sammankopplar oss naturligt och det finns goda samarbetsmöjligheter mellan NAB och Ekoteamet VALIDI även i framtida uppdrag, fortsätter Dan Erngård.

17 november 2023

Öppet Hus och invigning av nya lokaler i Anderstorp

Läs mer
09 november 2023

Nytt samarbete mellan VALIDI och Anderstorps Sportklubb

Läs mer
03 oktober 2023

Kontoret i Anderstorp har flyttat

Läs mer
Åk till toppen