Affärsdriven ekonom till VALIDI Anderstorp

Affärsdriven ekonom till VALIDI Anderstorp

Vill du jobba som Controller, CFO och Redovisningschef?

Hos oss på VALIDI finns nu möjligheten att i samma roll göra just detta, inte hela tiden, men hos olika företag i varierande branscher, i olika uppdrag.
Gillar du att jobba med utveckling av processer, rådgivning och analys. I en roll som affärsmässig redovisningskonsult i våra kunduppdrag växer- och utvecklas du i takt med VALIDI’ s kunduppdrag.

Vi på VALIDI lägger stor vikt vid affärsmässighet, passion och prestigelöshet i vårt dagliga arbete. Vi tror på att ge av oss själva för att skapa en win-win-situation för våra konsulter, kunder och leverantörer, vilket resulterar i en ömsesidig nytta för alla parter.

Vi letar efter dig med erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och högskoleutbildning inom ekonomi eller annan relevant utbildning. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, samt affärssystem och i Microsoft Office-program. Meriterande är erfarenhet av tidigare konsultativa roller inom redovisning eller revisionsbyrå, IT-konsult/projektledare inom affärssystem eller som ekonom på ett större bolag. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper såsom service- och teamkänsla, noggrannhet, struktur, helhetsperspektiv och initiativförmåga.

På VALIDI erbjuder vi en innovativ och nytänkande miljö där du kommer att arbeta tillsammans med engagerade kollegor som sätter kundens verksamhet i fokus. Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter och fantastiska möjligheter till personlig utveckling i ett växande företag.

Skicka ditt personliga brev och CV till oss så återkommer vi till dig. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ida Carlsson på telefon 070-369 03 53 eller via e-post ida.carlsson@validi.se

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Skicka in ditt CV här

(Max 1200 tecken)
(Max 4MB)
(Max 4MB)
Åk till toppen