Driven ekonom till VALIDI i Halmstad

Driven redovisningskonsult till VALIDI i Halmstad

Vill du arbeta med redovisning på ett digitalt, modernt och hållbart sätt? VALIDI, den nya tidens redovisnings- och verksamhetskonsult, söker dig med ett intresse för redovisning, långsiktiga kundrelationer, system och digitalisering till sitt kontor i Halmstad.

 

Om tjänsten

I rollen som redovisningskonsult kommer du att få arbeta med varierande och personligt utvecklande arbetsuppgifter inom tjänsteutbudet hos VALIDI. Du får möjligheten att arbeta med uppdrag i olika branscher och varierande storlek på bolag. I rollen ingår löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra, löneuppdrag, månads- och årsbokslut, rapportering, skatter, analyser, inkomstdeklarationer, årsredovisningar samt koncernredovisningar.

VALIDI lägger stor vikt på personlighet och värdesätter förmågan till självledarskap, vilket ger dig stora möjligheter att påverka din framtida utveckling och kompetens. I rollen ingår kundkontakt och eget ansvar för att säkerställa leverans av god kvalitet.

Om dig

VALIDI söker dig som har några års erfarenhet av redovisning, relevant utbildning samt goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Har du erfarenhet av att ta ansvar för hela eller delar av redovisningsprocessen inklusive månads- och årsbokslut samt lön så ser vi det som meriterande. Du har en god systemvana och gärna erfarenhet i Fortnox, Capego och Wolters Kluwer. Vi uppskattar att du som söker har lokal förankring till Halmstad med omnejd.

Som person är du intresserad av utveckling och digitalisering inom redovisning, du gillar att arbeta nära kund och bidra till en god teamkänsla. Vidare ser vi att du är strukturerad i ditt arbetssätt samtidigt som du är proaktiv och gärna tar egna initiativ till effektivisering och förbättringsmöjligheter.

VALIDI tar ordet!

På VALIDI kommer du att vara en viktig del i vårt växande företag och team, du kommer att ges möjlighet att utvecklas och trivas i en innovativ och nytänkande företagskultur. VALIDI använder sig av digitala verktyg för att skapa en flexibel arbetsmiljö för våra medarbetare. Viktigt för oss på VALIDI är teamkänslan.

VALIDI har funnits sedan 2019 och är idag en etablerad och välmående byrå med fortsatta tillväxtambitioner. Vi finns idag med kontor i Jönköping, Anderstorp, Växjö och Halmstad, tillsammans är vi cirka 20 medarbetare.

Bra att veta

Tjänsten är placerad i Halmstad med viss möjlighet att arbeta på distans beroende på uppdrag. För denna tjänst tillämpar vi löpande urval.

Är du intresserad? 

Skicka ett personligt brev och ditt CV. Eventuella frågor om tjänsterna besvaras av Malin Vesterlund

tfn 070-34 35 157 eller malin.vesterlund@validi.se

 

Välkommen med din ansökan! 

 

Skicka in ditt CV här

(Max 1200 tecken)
(Max 4MB)
(Max 4MB)
Åk till toppen